Projekt & Crafting, Vardag

Regn & rusk

Ni som känner till mig sedan innan vet att jag har en förkärlek för hösten, och i år är det inget undantag. Trots att hemmet inte är i ordning än så har jag lyckats hitta mitt lilla minatyrkit för ett kök.
Så i fredags kväll så satte jag mig ner & knopade ihop några små lådor. Jag längtar tills jag kan känna mig så pass avslappnad att jag kan sätta mig helt utan skuldkänslor över allt annat jag ”borde” göra. Det kommer ta tid att få ordning på allt speciellt att vi sedan flytten haft en hel del sjukdomar på hög.

På tal om det, jag har återigen varit hemma från jobbet. Hann jobba 3 kvällar innan jag blev dyngförkyld. En förkylning som ledde till öronvärk igen. Men i morgon så ska jag jobba igen.
Ska bli skönt & nu hoppas jag att jag håller mig frisk. Nästan sju veckor totalt har jag varit hemma. Och dom sju veckorna har slitit nå otroligt på psyket.

Igår kväll så slösade jag nästan 2 timmar av mitt liv på en totalt värdelös film, den kanske hade varit vettig under andra omständigheter men jag hade förväntat mig en redig komedi.
Har ni sett I död och lust? Den ska vara en mörk norsk komedi. Men tyvärr den föll inte mig i smaken alls.

Efter filmen drog jag fram lite lera för att testa att göra ett eget run-set. Gjorde för några brickor, men annars så känner jag mig hyfsat nöjd med mitt första försök. Ska nu låta den härda, sen tänkte jag måla & lacka dom. Har inhandlat en del material från Søstrene Grene, är väldigt glad att dom öppnat en webshop. Kan vi vara överens om att det finns ett par saker som faktiskt blev okej i och med en pandemi? Att vi inte behöver gå in på IKEA, att många ställen nu har webshoppar & hemkörning & sist men absolut inte minst, att inte behöva förklara varför man inte orkar umgås.

Hoppas ni haft en bra helg & är laddade för en ny vecka.
Ta hand om er så hörs vi!