Om mig

Jag heter Sandra föddes en solig höstdag 1985, växte upp utanför Västerås med min mamma & pappa.
Flyttade tidigt hemifrån och under gymnasieåren studerade jag media och entreprenörskap, något som hänger kvar i och med kärleken till text och bild.

Idag jobbar jag som beställningsoperatör och trivs bra med yrket, även om det kan bli en aning tungt att prata i telefon hela dagarna.
Efter fem år så önskar jag mig lite mer administrativt arbete. Att få jobba med färg och form är något av en dröm, likaså att få skriva.
Har en egen liten firma som jag startade strax innan pandemin, den har som mest blivit liggande nu, men drömmen kvarstår.

Hobbys har jag många, lite för många enligt min sambo, men jag håller inte med alls. Rita, måla, pyssla, tarotkort, kristaller, stenar, miniatyrer och lite annan smått och gott.
Var sjukskriven i många år för min psykiska ohälsa som tydligen var väldigt svårdiagnostiserad, men till slut så hittade vi rätt och idag mår jag helt okej till och från.
Kommer alltid få leva med depression och ångest, men jag har fått verktyg att hantera det.

Är en aning pedant enligt vissa, men jag ser det mer som en till hobby. Jag tycker det är terapeutiskt att städa. Sen att jag kan bli fly förbannad när sambon kladdar ner överallt är väl ändå en normal reaktion tänker jag.
Jag har inga barn, men jag har en katt som jag älskar nå enormt. Vissa drar nitlotten när det kommer att bli förälder, tyvärr.

Jag är sambo med en Söderkis sedan cirka 3 år tillbaka, vi fann varandra ganska omgående trots att jag själv är Djurgårdare. Ni kan ju tänka er ilskan vid derbymatcherna.
Det var lite smått om mig, väljer ni att följa bloggen så får ni veta mer. Här kommer det bli en salig blandning av allt och ingenting.

Follow