Vardag

Lägesrapport

Hej & hallå. Jag har inte så mycket att dela med mig av, men kände att de ändå gått 3 månader sedan min sista uppdatering.
Det har sedan efter semestern varit minst sagt intensivt på jobbet, och för cirka 3 veckor sedan så sprack min högra trumhinna. Slutet gott allting gott tänkte jag väl lite då, men så enkelt skulle det inte vara. Nu är jag inne på min tredje vecka som sjukskriven, har haft dubbelsidig öroninflammation med spräckte trumhinnor som sen valt att utveckla sig till dubbelsidig hörselgångsinflammation.

Efter första läkarbesöket fick jag en penicillinkur, andra läkarbesöket var inte speciellt givande, blev ombedd att använda Nasonex & tryckutjämna vilket leder till mitt sista läkarbesök i fredags, (hade i och för sig kontakt med kry också för att jag hade så ont så jag inte visste vad jag skulle ta vägen) anyways, i fredags så fick jag en så kallad tamponad i höger öra, och där sitter den än, för oavsett hur mycket jag preparerar den med alsolsprit så vill inte svullnaden gå ner. Har även svullnad i ansiktet. Har dessutom nu börjat få förutom smärta även svullnad i vänster öra och vänster del av ansiktet. Hurra. Har återbesök hos läkaren på onsdag.

Jag börjar få panik över hela situationen faktiskt, den ständiga smärtan, att jag knappt hör någonting & att behöva vara sjukskriven från jobbet. Har varken tid eller råd med detta.
Men jag sover så mycket jag kan, har larm ställda med en timmes intervall för att fylla på tamponaden med alsolsprit och var fjärde time för att knapra alvedon och ipren.
Edith min älskade katt håller sig nära och tröstar mig under dagarna & nätterna.
Kan inte förstå att jag haft henne i 5 år nu. Mitt älskade kattskrälle.

Har i mitt i allt dessutom blivit firad på min födelsedag med blomsterbud, kort & fina presenter. Hade planerat in en liten födelsedags middag i lördags, men den var jag tvungen att ställa in & skjuta på tills jag är hyfsat pigg igen.
Nu känner jag att det är dags att lägga sig igen, hoppas ni mår bra & att ni fortsätter hålla lite avstånd trots att alla restriktioner släpps.

Ha en underbar vecka!