Elcykel, Mat & Dryck, Vardag

ELla

Efter tre veckor av jobb efter fyra veckors semester så kan jag gott & gott erkänna att jag är helt slut. Min hjärna är sallad & allt är fett oklart.
Vi kommunicerar mycket via Teams & mail på jobbet & för att illustrera hur virrig jag är just nu så har jag de senaste veckorna skrivit till en manlig kollega ”Du måste med mig” i en allmän teamschat, såklart så menade jag att han måste vara tydlig med mig så jag fattar.
Har även gjort bort mig med att skicka fel mail till fel person & dessutom mailat iväg ett namn som inte skulle till den människan som fick mailet.
Vad har jag annars gjort? Fulgråtit på jobbet efter att ha haft en ”brain meltdown”. Nä men det känns stabilt det här.

Skämt åsido, saker kunde varit värre.
Jag har i alla fall cyklat till och från jobbet den här veckan, är fan stolt att jag klarat av det.
Har inte kunnat cykla på flera år.
Balansen var som bortblåst efter att ha ätit alla mediciner då för ca 11år sedan, va kan det vara 11år? Aja struntsamma, jag och min fina ELla är ett fint par.
Vi kommer hyfsat bra överens.
Igår kväll så återvände jag till Sportsons hemsida för att införskaffa en bra hjälm, en större ringklocka & bra väskor.
Det är bara att inse att regnet börjat dra in över Sverige & den tygkassen jag har inte kommer palla.
Det enda som faktiskt varit riktigt jobbigt med att cykla är att släpa cykeln ut & in hemma.
Vi har inga dörröppnare här så att en som är 3 äpplen hög ska hålla i en cykel & hålla upp en tung dörr är inte optimalt.
För det är bara att inse, jag vågar inte ha den stå i cykelförrådet, med tanke på att min fina Charlotte blev stulen där vi bodde förut, i ett låst cykelförråd.

ELla blir ju lite som min lilla bil, som jag ska vårda, lämna in på service och så vidare. Jag är bara så glad att få känna lite frihet igen.
I morgon är det nymåne, dags att manifestera igen. Hurra för att hösten är på intåg.
Just nu isolerar jag mig lite från folk & försöker ladda batterierna så mycket som det går. För det är verkligen en utmanade höst på intåg.

Jag smygöppnade min Etsy Shop i veckan, mest för att se hur det ska läggas upp framöver. Jag hoppas ju & drömmer om att få jobba mer med min enskilda firma.
Men för att kunna göra det så måste jag må bra på mitt ordinarie jobb först. Det har skett så mycket på jobbet de sista året så man hinner inte riktigt med i svängarna.

Och med både psykisk & fysisk ohälsa så rimmar allt som händer lite illa just nu. Men det blir bra. Allt blir bra.
Om du undrar över bilden så kan jag berätta att det är Nutellapizza från Brödernas. Helskotta vad fantastiskt god den var.
Blev till och med fräsch med mynta & bär.
Hett tips om du vill bjuda på en gofika & bor i Västerås, sväng förbi dom & köp med dig en hem.

Tog sovmorgon idag, sen så har jag städat & lyssnat på P3 serie. I morgon så fortsätter det i samma anda & söndagsgörat såklart.
Sen blir det tidigt i säng då klockan ringer 4:30 nästa vecka igen.

Hoppas du har en bra helg!