Projekt & Crafting

Ingen spa-getaway

Photo by Daniel J. Schwarz on Unsplash

Idag är det torsdag och vi skulle ha haft ett par spatimmar kvar innan hemfärd, om det inte hade blivit ändrade planer.
Hur som helst det blev ingen hotellnatt med spa men mamma & pappas pool fick duga, det var mysigt även om inget slår att få komma från stan en sväng.

Jag gråter inte över det mer utan nu blickar vi framåt, vi har förövrigt lyckats tappa bort en hammare, en skruvdragare och en katt.
Men katten är tack och lov hittad. Hon blev nog mest sur på oss som sprang runt och brölade.

Nu sidospår, jag har aldrig varit speciellt intresserad av att ta körkort. Jag har försökt lite, köpt böcker, köpt app och övningskört för många många år sedan.
Då lyckades jag även ha sönder en stillastående bil och den jag själv ”körde”.
Så min främsta orsak till att inte skaffa är för att rädda liv, skämt åsido, det enda som skulle få mig motiverad till att plugga till ett körkort är;
Om jag skulle få barn, för jag vill kunna skjutsa, hämta, lämna och så vidare.
Eller om jag skulle köpa en van.

Jag gillar naturen, jag gillar vatten, jag gillar skog & jag gillar att fiska, plocka svamp eller krama träd, inte så mycket det sistnämnda men man kanske ska börja med det, dom säger ju att det är bra för själen.
Nu råkar det vara så att jag sitter i en svindyr hyreslägenhet, men med ett bra läge, jag klagar inte på nya lyan, det lovar jag er.
Men det kommer ta ett par år att komma på banan igen, bygga upp en buffert, spara lite för att sen kanske eventuellt köpa ett hus eller så.

Jag gillar också lyxen att åka utomlands, men det är också dyrt.
En husvagn kan vara ganska ”billigt” men då måste man ha någonstans att ställa den och en dragkrok.
Husbil då? Det är förjäkla dyrt, så nej tack.

Då kommer vi till en van, efter att ha legat ganska onykter i bakluckan på Berlingon för en vecka sedan så känner jag ett starkt sug på att ”flippa” en van.
Det är alltså som att ha en bil men det är ett litet hem inuti, ni har säkert sätt det, det är ju så jäkla trendigt just nu.
Men om jag köper en van, då jäklar blir de projekt de luxe och ett körkort med mitt namn på det.

Så ja, jag har nu suttit och kollat på Blocketannonser för tilltänkta vanflips, och nej, jag kommer inte spontanköpa en bil med smslån. Men jag gillar att planera, och det är det jag börjar med, med start nu.
Hoppas ni har en härlig torsdag!
Jag försöker njuta av de sista fjuttiga semesterdagarna jag har kvar.