Vardag

Hello it’s me Sandra Bee


Hej och välkommen till min sprillans nya blogg, ni som trillar in här känner nog till mig efter mitt gamla alterego.
Men nu är det definitivt dags för ett nytt. I och med en total ”shutdown” av min gamla webadress så tog jag tillfället i akt att reflektera över min tid på nätet, även min tid irl så att säga.
Jag kom fram till ett par vettiga saker, jag ska inte ödsla energi eller tid på saker jag inte kan göra något åt.

Jag ska fylla min tid med aktiviteter som får mig att må bra, blogga är en av dom. Även måla, pyssla, städa och organisera.
Så jag tänker att den här bloggen får liksom fyllas av det som jag mår bra av, mina erfarenheter, mina lärdomar, vem vet, någon annan kanske också mår bra av att läsa mina inlägg.

Jag vill inte tro att jag ödslat mina gymnasieår på att kedjeröka och skolka, jag tror någonstans att jag var inne på rätt spår med media och entreprenörskap.
Jag gillar ju även att shoppa, gärna onödiga prylar, något som jag också vill dela med mig av här, eller på alla mina sociala plattformar om jag ska vara ärlig.
Så jag tänker att det även kommer att vara ett forum för recensioner av alla dess slag.

För att testa just det pluginet så kommer det finnas en recension här nedanför, mest för skojs skull, så snälla ta inte just den här ”recensionen” på allvar.
Jag menar, jag älskar offline-tid, en stund, sen måste jag tillbaka igen.

Hoppas ni vill hänga med, om du inte är en av dom som kommer haka på så hoppas jag att du hittat hit via en recension eller får ett svar på något du googlat om i webbläsaren.

Offline-Shutdown

4.7

Reflektionstid

9.8/10

Spänning

1.0/10

Mindfullness

2.5/10

Drama

1.0/10

Dramafritt

9.0/10

Pros

  • Tid till annat
  • Reflektera över val

Cons

  • Fear of missing out
  • Mindre kreativ